سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اخبار آی تی

پلی استیشن؛ برندی که می توانست کسب و کار موبایل سونی را نجات دهد

نگاهی که به درآمدهای شرکت سونی بیاندازید، می بینید که برند پلی استیشن، یک دستگاه پولسازی عالیست؛ به شکل واضح تر البته باید گفت صرفا PS4. اما PS Vita در کجای درآمدهای سونی جای گرفته؟

پلی استیشن 4 دائما آمار فروش بالاتری نسبت به اکس باکس از خود بر جای گذاشته و تا کنون سودهای بسیاری را روانه جیب مدیران ژاپنی نموده است. اگرچه سایر بخش ها نظیر تلویزیون هم چندان درآمد بالایی ندارند اما کشتی در حال غرق سونی، بخش تلفن همراه است. بخشی که توسط قدرت نمایی اپل و سامسونگ، به حاشیه کشیده شده. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

برند پلی استیشن بسیار قویست، دست کم زمانی که در خصوص «گیمینگ» سخن می گوییم. کنسول بازی PS4 نیز به راحتی می تواند لقب بهترین کنسول خانگی را بر دوش کشد اما، زمانی که در مورد «بازی» سخن می گوییم، به جز کنسول فکرمان به سمت چه محصولی متمرکز می گردد؟ موبایل. در این میان PS Vita هیچکاره است.

پروژه PlayStation Mobile هیچگاه آنطور که باید و شاید نتوانست به موفقیت برسد، از طرف دیگر این سرویس در جولای به کار خود خاتمه داده و در سپتامبر نیز از صحنه روزگار محو می گردد.

در این میان صرفا موقعیت های از دست رفته ی سونی هستند که خودنمایی می کنند؛ با استفاده ای صحیح از برند پلی استیشن، ژاپنی ها می توانستند به کسب و کار موبایل و تبلت خود وضعیت بهتری ببخشند و از محبوبیت برند مذکور نهایت استفاده را ببرند. سونی اما، در استفاده از این موقعیت به شکل تمام قد شکست خورد.

شرکت مورد بحث البته کارش را چنین توجیه می کند که در زمان شروع به کار PlayStation Mobile، کسی فکرش را هم نمی کرد که بازی های همراه، تا این حد محبوب گشته و برخی از گیمر ها، صرفا به این نوع از بازی کردن روی بیاورند.

البته فراموش نشود که اکسپریا Z2 و Z3 از Remote Play برخوردار هستند اما نکته در آن است که استفاده از چنین قابلیتی، نیازمند داشتن شبکه ی اینترنت پر سرعتی بوده و حجم بالایی از پهنای باند را نیز مورد استفاده قرار می دهد.

اما بالاخره در رویکردی صحیح، PlayStation Now شاید بتواند درب های موفقیت را به سوی فروش بالاتر موبایل های این شرکت بگشاید. PS Now در اصل یک سرویس بازی ابری است و کاربران به ازای پرداخت مبلغ اشتراک ماهانه، می توانند بازی های خود را انتخاب نموده و آنها را از طریق استریم ویدیویی مورد استفاده قرار دهند.

سونی یک بار شانس فروش گسترده موبایل هایش را با استفاده ای غلط از برند پلی استیشن از دست داد. این بار اما اگر این شرکت بتواند، یا بهتر است بگوییم بخواهد PS Now را به اندروید و موبایل های سری Z خود بیاورد، می توان گفت در کشورهایی که از سرعت اینترنت بالایی برخوردار هستند، فروش بالای پرچمدارانش تضمین شده است؛ دست کم بالاتر از زمان فعلی.

کاربران همواره از سازندگان یک تلفن هوشمند عالی برای گیمینگ را طلب کرده اند، سونی پیشتر با اکسپریا Play این شانس را امتحان کرد و موفق نبود، NGAGE از نوکیا نیز با طراحی عجیب خود نتوانست توجه تعداد زیادی از کاربران را جلب کند. در نتیجه فقدان یک موبایل که بتوان با آن، به شکل حرفه ای به بازی پرداخت همچنان احساس می شود، و همچنان سونی با توجه به داشتن برندی نظیر پلی استیشن یا قابلیتی به نام PS Now به این مهم بی توجهی می کند.

 

منبع : digiato